Rogier van der Hooft

Divider

Soms zijn er fases in je leven waarin het schuurt. Je voelt dat het niet loopt, maar kunt de vinger niet op de zere plek leggen. Je werkt je een slag in de rondte, maar krijgt van je omgeving te horen dat harder werken niet de oplossing is. Vijftien jaar werken op mijn manier heeft me een heel eind gebracht. Maar schijnbaar werkt mijn aanpak niet meer?

Dit was ongeveer de toestand waarin ik de eerste keer bij Rian binnen stapte. Ik was op zoek naar “wijsheid”, iemand die mij verstond, mij kon confronteren, stimuleren en me hielp mezelf weer een beetje beter te begrijpen. Om zo te groeien in volwassenheid als mens. En dat vond ik bij Rian.

De Tiff geeft een eerste inzicht, voor modelmatig ingestelde mannen zoals ik houvast en daarmee een opening voor een gesprek. Maar de echte impact van Rian zit in het gesprek en de opstellingen die ze daarin creëert. Ze straalt rust uit, vertrouwen, luistert aandachtig en stelt vragen die je aan het denken zetten. En soms is ze meer confronterend of geeft ze (juist getimed) wat strenger het benodigde mentale zetje.

Het echte effect van haar coaching groeit voor mij nog steeds en wordt naar mate de tijd verstrijkt eigenlijk alleen maar groter. Ik ervaar meer rust en vooral meer plezier. Weet beter waar mijn kracht en energiebronnen liggen. Ik luister meer naar mijn intuïtie.

Contact

Divider

MAAS ontwikkelingsconsultants

Rosariumlaan 39

3972 GG Driebergen

+31(0)6 21876808

rianhoorens@me.com

Voor uitgebreide informatie kun je contact opnemen met Rian Hoorens-Maas.